اگر از صاحب یک کسب و کار یا بازاریاب اینترنتی بپرسید که مهمترین عامل موفقیت یک کسب و کار اینترنتی چیست؟ قطعا پاسخی به غیر از این نخواهید شنید که ترافیک سایت مهمترین عامل موفقیت یک کسب و کار است.اما روش های زیادی برای افزایش بازدید سایت وجود داردو ممکن است هر کسب و کاری بنا به بودجه و امکاناتی که در اختیار دارد مسیر متفاوتی را برای بهتر شدن بازدید وب سایت خودطی کند.اما اگر یک کسب و کار نوپا هستید که بودجه کافی نداریدو می خواهید بازدید وب سایت خود را افزایش دهیدحتما این مقاله را تا انتها بخوانید.دراین مقاله ۲۵ روش افزایش بازدید سایت به صورت رایگان وکاملا واقعی توضیح داده شده است که می توانید با اجرای این روش ها بازدید وب سایت خود را بالا ببرید و کسب و کار خود را رونق دهید.
این نکته را فراموش نکنید که بازدیدکنندگان سایتتان هرچقدر هدفمند تر باشند وب سایت موفق تری خواهید داشت.این نوع بازدیدکننده ها که معمولا از موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ وارد وب سایت شما می شوندبه شدت روی موفقیت شما تاثیر گذار هستند . اگر روش هایی که در ادامه به شما خواهم گفت را درست انجام دهید می توانید افزایش بازدید سایت در گوگل را هم تجربه کنید.
۱ – افزایش بازدید سایت به صورت رایگان از طریق شبکه های اجتماعی :
اجتماعی شوید.
اگر کسب و کار آنلاینی دارید یا خدماتی ارائه می دهید حتما باید شبکه های اجتماعیتان را راه اندازی کنید و درآن فعالیت کنید.یکی از بهترین روش هایی که می تواند باعث افزایش بازدیدکننده سایت شما شود استفاده درست از شبکه های اجتماعی است این شبکه ها میلیونها بازدیدکننده از سراسر دنیا دارند و اگر درآنها به درستی فعالیت کنید می توانید بازدیدکننده های بسیار بالایی را برای وب سایتتان به دست آوردید در زیر مهمترین شبکه های اجتماعی , که حتما بایددرآنها فعالیت کنیدآورده شده است.
این شبکه ها مهمترین شبکه های اجتماعی هستند که باید درآنها فعالیت کنید.البته شبکه های اجتماعی دیگری هستند که مکان فعالیت متخصصان است که در ادامه همین مقاله در موردیکی از مهمترینها برایتان صحبت خواهم کرد.به شما توصیه می کنم که اگر در ابتدای کار هستیدحتما فعالیت در این شبکه ها و پیام رسان ها را جدی بگیرید و هرگز از اهمیت آنها غافل نشوید.این شبکه های اجتماعی می توانند بازدیدگنندگان رایگان بسیار زیادی را به وب سایت شما هدایت کنندو موجب رشد وب سایتتان شوند.
بعد ازاینکه شبکه و کانال های اجتماعیتان را راه اندازی کردید نوبت به این می رسد که مطالبتان را در آنها به اشتراک بگذارید.فرقی نمی کند که چه کسب و کاری دارید. تولید محتوا می تواند بازدید کننده های بسیار زیادی را به وب سایت شما روانه کند به شرطی که برای آن استراتیژی داشته باشیدو هرگز محتوایی را بدون برنامه در شبکه های اجتماعیتان قرار ندهید.این موضوع مهمترین بخش از فعالیت شمادرشبکه های اجتماعی به شمار می آید که باید حتما به آن توجه ویژه ای داشته باشید.
انواع محتوایی که بایددر شبکه های اجتماعیتان قرار دهید :
مقالات مرتبط با موضوع فعالیتتان را در شبکه های اجتماعیتان قرار دهید.
ویدیو های آموزشی و کاربردی از محصولاتتان بسازید و آن را در شبکه های اجتماعیتان به اشتراک بگذارید.
فایلهای صوتی جذاب بسازید و آنها را منتشر کنید.
نکته : سعی کنیدمحتوا را طوری قرار دهید که کاربران به وب سایتتان هدایت شوندتا بتوانید برای اهداف بازاریابیتان از این ترافیک استفاده کنید.
۳ – عنوانهای جذاب برای مقاله هایتان بنویسید.
انتخاب عنوان جذاب برای مقاله هایتان بسیار تاثیر گذار است و بدون عنوان جذاب حتی اگر جامع ترین و بهترین مقالات را هم بنویسیدباز هم ممکن است که مطالبتان خوانده نشوند.انتخاب یک عنوان مناسب برای مطالبتان می تواند وقت زیادی را از شما بگیرداما نگران نباشید در ادامه ابزارهای آنلاینی را به شما معرفی می کنم که می توانید از آنها برای انتخاب عنوان مناسب برای مقاله هایتان استفاده کنید.
نکته : این ابزارها برای زبان انگلیسی ساخته و بهینه شده اند و برای اینکه بتوانید با آنها کار کنید باید یا انگلیسی بلد باشید یا یک مقدار خلاقیت به خرج دهید در هر صورت حتما از آنها استفاده کنید چرا که می تواند در افزایش بازدید سایتتان بسیار موثز باشد.
۴ – ازکلمات کلیدی دم دراز استفاده کنید. (long-tail )
اگر وب سایت نوپا و تازه تاسیسی دارید بهتر است از کلمات کلیدی دم دراز استفاده کنید.این کلمات هدفمند تر هستند و میزان رقابت در آنها پایین تر است به همین خاطرنتنها بازدید سایت شما را افزایش می دهند بلکه ترافیک هدفمند تری رابه وب سایت شما روانه می کنند که موجب بالارفتن ترافیک بازگشتی وب سایت شما خواهد شد.
۵ – استفاده از پست مهمان در انجمن ها
یکی دیگر از روش هایی که می تواند به شدت موجب افزایش ترافیک وب سایت شما شود استفاده از پست مهمان در انجمن ها و وبلاگ هاست.یک پست مهمان استاندارد می تواند ترافیک خوبی را به وب سایت شما منتقل کند.دقت کنید که مطالبی را که در انجمن ها به عنوان مهمان قرار می دهید طبق قوانین و مقررات انجمن ها باشد در غیر این صورت ممکن است توسط مدیر انجمن حذف شودکه می تواند موجب ضربه خوردن وب سایت شما شود ونتیجه عکس داشته باشد.مجازات سختی توسط گوگل برای پست هایی که اسپم شناخته می شوند در نظر گرفته شده است.
۶ – صفحات خود را طبق استاندارد های سئو ایجاد کنید.(On-Page SEO)
یکی از مهمترین نکاتی که شما باید رعایت کنید سئوکردن صفحات وب سایتتان است.سئو کردن صفحات داخلی سایت هنوز بسیار ارزشمند است و می تواند به شدت بازدید وب سایت شما را افزایش دهد.فرض کنید محتوایی دارید که از آن به هیچ یک از صفحات دیگر سایتتان لینک نداده اید چه اتفاقی می افتد؟مسلما این محتوا بن بستی برای موتورهای جستجو به شمار می آید و نمی توانندبه صفخات دیگر وب سایت شما دسترسی داشته باشند و یک صفحه مرده در وب سایت شما به شمار می آیند مسلما موتورهای جستجو به این نوع صفحات رتبه خوبی نخواهند داد و ترافیک خوبی نخواهید داشت حتی اگر بهترین مقاله را نوشته باشید.البته نکات بیشتری برای سئو کردن صفحه وجود دارد که در پست های دیگر به آنها خواهم پرداخت.
۷ – دیگران را به پست های مهمان خود دعوت کنید.
یکی دیگر از روش هایی که می توانید به وسیله آن بازدید سایتتان را افزایش دهیداین است که دیگران را به پست هایی که به عنوان مهمان در انجمن ها گذاشته اید دعوت کنیدروش انجام کار به این صورت است که پست های مهمان خودتان را در انجمن ها یا بلاگ ها طبق قوانین آنها می گذاریدوشروع به فعالیت در این انجمن ها می کنید تا برای این صفحات بازدید کننده جذب کنیدتوجه داشته باشید که این روش بسیار مهم است و می تواند برایتان بسیار مفید باشد.
۸ – محتوایی ایجاد کنید که لینک پذیر باشد.
یکی از مهمترین کارهایی که باید برای جذب ترافیک انجام دهید تولید محتواست اما می توانید این کار را طوری انجام دهید که دیگران آن را به اشتراک بگذارند.به جای اینکه وقتتان را به تماس با وب سایت های مختلف بگذرانید تا از آنها لینک بگیرید اگر این کار را هوشمندانه و صحیح انجام دهید می توانید ترافیک فوق العاده ای دریافت کنیدنکته مهم این است که با به اشترک گذاشته شدن مقالات وب سایت شما در نتایج موتور های جستجو هم بالا خواهید آمد.
۹ – مقالات سایتتان را در شبکه اجتماعی لینکدین به اشتراک بگذارید.
حتما در شبکه اجتماعی لینکدین یک حساب کاربری بازکنید و مقالات خودتان را درآنجا قرار دهید.این شبکه اجتماعی در حال حاضر بزرگترین و قدرتمند ترین شبکه اجتماعی برای متخصصان است که در دنیا وجود دارد شما با فعالیت در این شبکه می توانید به سرعت برای برندتان اعتبار کسب کنیدو ترافیک ورودی وب سایتتان را افزایش دهید البته به شما توصیه می کنم که اگر در زمینه ای تخصص دارید از این شبکه اجتماعی استفاده کنیدچرا که افرادی که در این شبکه فعالیت می کنند افراد متخصص و فنی هستند.
۱۰ – از اسکیما کدها برای قالب وب سایتتان استفاده کنید.
این کدها به طور مستقیم بازدید وب سایت شما را افزایش نمی دهند.اما پیاده کردن این ساختار می تواند قالب وب سایت شما را برای دسترسی بهتر موتور های جستجو به وب سایتتان بهینه کند.موتورهای جستجوبهتر وب سایت شما را پیدا می کنند و در نتایج جستجو بهتر نمایش داده می شوید همین امر موجب می شود که ترافیک ورودی به وب سایت شما افزایش پیدا کند.
۱۱ – لینک سازی داخلی انجام دهید.
برای اینکه بتوانید در یک کلمه کلیدی خاص که مد نظرتان هست در نتایج گوگل بالا بیایید باید با کلمه کلیدی مد نظرتان به صفحه ای مادر(صفحه اصلی که برای آن کلمه ساخته اید) لینک بدهید.تا ربات های جستجوگر بتوانند آن صفحه را به عنوان صفحه بهینه شده وب سایتتان برای کلمه کلیدیتان تشخیص دهند لینک سازی داخلی را باید طوری انجام دهید که همه صفحاتتان به هم لینک داشته باشند و هیچ صفحه بن بستی در وب سایتتان وجود نداشته باشید این کار موجب افزایش بازدید وب سایت شما خواهد شد.
۱۲ – با بزرگان حوزه کسب و کارتان مصاحبه کنید.
شاید تصور کنید که مصاحبه باافراد مشهور تنها مختص وب سایت های بزرگ خبری است. اما باید بگویم که می توانید با درخواست مصاحبه با بزرگان کسب و کارتان و انتشار آن در وب سایتتان ترافیک بسیار بالایی را به وب سایت خود جذب کنید و اگر این کار را درست و هوشمندانه انجام دهید می توانید به نتایج شگفت انگیزی دست پیدا کنیدکه حتی در تخیل شما هم نمی گنجد.
۱۳ – برای افزایش بازدید وب سایتتان از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید.
سعی کنید به روش هایی که وجود دارد لیست ایمیل مناسبی برای وب سایتتان تهیه کنید و بهترین مقالات وب سایتتان را با یک استراتیژی و زمان بندی مناسب به کاربران سایتتان ارسال کنید.این کار موجب می شود که کاربرانتان احساس کنند که برای شما اهمیت دارند و مرتب به شما سر زده و شما را دنبال کنند.البته نباید در این کار زیاده روی کنید چرا که ایمیل افراد , حریم خصوصی آنهاست و اگر احساس کنند به آن تجاوز کرده اید ممکن است برای همیشه با شما قطع ارتباط کنند.
۱۴ – وب سایتتان را ریسپانسیو کنید.
با پیشرفت تکنولوژی شاهد این اتفاق هستیم که بیشتر کاربران اینترنت ازگوشی های همراه و یا تبلت برای وب گردی استفاده می کنند.به همین خاطر اگر وب سایت شما ریسپانسیو نباشد و به شکل مناسب در موبایل یا تبلت نمایش داده نشود ممکن است بسیاری از کاربرانتان را از دست بدهید اما اگر یک وب سایت مناسب داشته باشید که در تمام رزولوشن ها به شکل مناسب نمایش داده شود می توانید ترافیک قابل توجهی را به وب سایتتان روانه کنید.
۱۵ – سرعت لود صفحات وب سایتتان را بالا ببرید.
اطمینان حاصل کنید که وب سایتتان سرعت لود بالایی دارد تصور کنید که می خواهید مطلبی را بخوانید که بارگذاری آن بسیار طول می کشد قطعا منتظر نخواهید ماند و به دنبال مطلبی مشابه در وب سایت دیگری خواهید بود که با سرعت بیشتری لود شود توجه کنید که این نکته برای موتورهای جستجو بسیار حائز اهمیت است و ممکن است شما را از نتایج جستجو به کلی حذف کنند چرا که وب سایت هایی که کاربر پسند نیستند برای موتورهای جستجو هم بی اهمیت بوده و کمتر به کاربران اینترنتی توسط موتورهای جستجو پیشنهاد داده می شوند.
مردم به دنبال این هستند که احساساتشان را در مورد کسب و کار شما بیان کنند واگر شما بتوانید محیط مناسبی را برای آنها ایجاد کنید که بتوانند در مورد کسب و کارتان تبادل نظر کنند و احساساتشان را بازگو کنند مطمئن باشید که به شدت شاهد افزایش بازدید وب سایتتان بدون پرداخت هیچ هزینه ای خواهید بود.
۱۷ – به سوالات کاربرانتان پاسخ گو باشید.
این نکته بسیار حائز اهمیت است و اگر نتوانید و یا نخواهید به شکلی مناسب به سوالات , مشکلات و یا نظرات کاربرانتان پاسخگو باشید ممکن است کاربرانتان را از دست بدهید اما اگر در نظرسنجی ها شرکت کنید و به احساسات و مشکلات کاربرانتان به شکلی صحیح پاسخگو باشید مطمئن باشید که ترافیک بسیار خوبی دریافت خواهید کرد.و کاربرانتان شما را به دیگران معرفی خواهند کرد.
۱۸ – داده های وب سایتتان را تجزیه و تحلیل کنید.
سرویس آنالیز ترافیک وب سایت گوگل یا گوگل آنالیتیکس بسیار ارزشمند است و می تواند اطلاعات بسیار ارزشمندی را از داده های وب سایت شما در اختیارتان قرار دهد.این اطلاعات شامل صفحات محبوب شما , تعداد بازدیدکنندگان وب سایتتان , ترافیک ارجاعی و بسیاری از اطلاعات ارزشمند دیگر است که می توانید با بهره برداری صحیح از این ابزار به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنید.
۱۹ – محتوای خود را به سایت های بازاریابی ارسال کنید.
سعی کنید محتوای خود را در این وب سایت ها به اشتراک بگذارید.دقت کنید که برای حساب خود در این وب سایت ها ارزش قائل شوید و مطالب را به صورت کامل و با ذکر منبع که وب سایتتان است درآن قرار دهید این نکته بسیار خائز اهمیت است و از اسپم شدن وب سایت شما جلوگیری می کند. در مطالب آینده سعی خواهم کرد لیستی از این وب سایت ها را در اختیار شما قراردهم.
۲۰ – از ویدیو و عکس در مطالب سایتتان استفاده کنید.
نوشتن محتوای متنی برای رشد کسب و کارتان مهم است اما قرار دادن ویدیو های مرتبط با کسب و کارتان بسیار می تواند بر روی ترافیک ورودی سایتتان تاثیر گذار باشد.به جرات می توانم بگویم که محتوای ویدیویی پر مخاطب ترین نوع محتواست که می توانید از آن بهره برداری کنیداین نوع محتوا می تواند به شکل بسیار وحشتناکی ترافیک وب سایت شما را افزایش دهد.
۲۱ -بررسی میزان اشترک گذاری مطالبتان در شبکه های اجتماعی را بررسی کنید.
شما به عنوان مدیر یک وب سایت باید پست هایی را که درشبکه های اجتماعیتان قرار می دهید را با توجه به شاخص هایی که وجود دارد تجزیه و تحلیل کنیدو با الگو برداری مناسب از رفتار کاربرانتان محتوای مورد علاقه آنها را تولید کنید اگر این کار را به درستی انجام دهید می توانید وبلاگی پراز علاقه مندیهای کاربرانتان داشته باشید که به شدت می تواند برای شما درآمد زا باشد یکی از بهترین ابزارهایی که می توانید از آن برای تجزیه و تحلیل پست هایی که در شبکه های اجتماعیتان قرار می دهید استفاده کنید ابزار BuzzSumo است.
۲۲ – وبیناررایگان برگذار کنید.
مردم دوست دارند یاد بگیرند شما می توانید برای معرفی کسب و کار و یا تخصصتان وبینار های رایگان برگذار کنید.برگزاری وبینار های رایگان می تواند به نعرفی شما و تخصصتان کمک کند دقت داشته باشیدکه وبینار های شما باید برای کاربرانتان ارزش افزوده داشته باشد تا به محبوبیت برند شما کمک کند.وب سایتهایی مانند ایوندهستند که این امکان را به شما می دهند که وبینارهای رایگان برای کاربرانتان برگذار کنید.
۲۳ – در کنفرانس های مرتبط با کسب و کارتان شرکت کنید.
در هرصنعتی که باشید هرساله یک یا دو کنفرانس بزرگ برگذار می شود.در کنفرانس های مرتبط با کسب و کارتان شرکت کنید.با شرکت در این کنفرانس ها می توانید شبکه دوستان خود را ارتقاع دهیدایده های خوبی برای توسعه کسب و کارتان بدست آوریدو مهمتر از همه درمعرض دید شرکت ها و کسب و کارهایی که به شما و یا محصولاتتان نیاز دارندقرار بگیرید.
۲۴ – کتاب های الکترونیکی تولید و منتشر کنید.
سعی کنید که نسخه پی دی اف مقاله های سایتتان را تولید و آنها را در وب سایت های اشتراک کتاب منتشر کنید. این نکته بسیار مهم است که بتوانید به صورت بسیار زیرکانه در لابلای مطالب به برند و وب سایت خودتان اشاره کنید اگرکتابهای الکترونیکی خوبی تهیه کنید دیگران کتابهای شما را به اشتراک می گذارند و می توانید ترافیک بسیار بالایی دریافت کنید.
۲۵ – رقبایتان را بررسی کنید.
در هر حوزه ای همیشه افرادی هستند که زودتر شروع کرده اند شما می توانید با بررسی اقداماتی که آنها انجام داده اندجا پای آنها بگذارید و با معرفی خودتان و کسب و کارتان در کنار آنها ترافیک زیادی به وب سایت خودتان هدایت کنید و برای خودتان اعتبار کسب کنید.
می توانم بگویم که برنامه نویسی وب و بازاریابی اینترنتی را ازهرکاری در دنیا بیشتر دوست دارم و همین علاقه موجب شد که همراه آی سی تی را راه اندازی کنم تا اندک دانشی را که در این اقیانوس بیکران صفر و یک دارم با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.
سلام سایت پاسخجو هم قابلیت ارسال پست مهمان داره و دوستان می تونند ازش استفاده کنند . سه لینک هم مجازه و اینکه فالو و یا نوفالو بودنش هم بستگی به کیفیت مقاله داره و اگه نویسنده خوبی باشید ، می تونید لینک فالو دریافت کنید.
یک دیدگاه
محمد رضا
ممنون مطلب خوبی بود
اشکان مولودی
ممنون بزرگوار
ثبت پست مهمان
سلام سایت پاسخجو هم قابلیت ارسال پست مهمان داره و دوستان می تونند ازش استفاده کنند . سه لینک هم مجازه و اینکه فالو و یا نوفالو بودنش هم بستگی به کیفیت مقاله داره و اگه نویسنده خوبی باشید ، می تونید لینک فالو دریافت کنید.